ARRANGEMENTEN

Naast de dranken biedt the alcohol factory rondleidingen, proeverijen en de mogelijkheid tot het stoken van je eigen drank. Ideaal als uitje met vrienden, familie of het bedrijf. Maak kennis met onze stokerij of geniet van onze verschillende dranken.  

Vraag gerust naar de mogelijkheden, we staan u graag te woord!

Rondleiding GROTE GROEPEN (vanaf 8 personen)

In een rondleiding komt u te weten hoe het stookproces werkt. Wij laten u graag zien wat er allemaal bij komt kijken. Hoe werkt het vergistingsproces? Wat zijn de risico’s van het stoken? Word je nu echt blind van “slechte“ alcohol?

Hier starten wij met een presentatie in onze proeverij ruimte. Vervolgens zal de rondleiding in de stookruimte voortgezet worden. Als de groep te groot is zal de groep opgesplitst worden. Eén groep krijgt dan een uitleg over de verwerking van de grondstoffen en de andere krijgt de ketel uitgelegd. Het kan voorkomen dat wij slechts 1 gids hebben en dan zou het kunnen betekenen dat 1 groepje even moet wachten. Het wachten zal dan onder genot van een eigen gestookt drankje zijn.

De rondleiding zal 1 uur duren waarna een bezoekje aan onze winkel tot de mogelijkheid behoort. Natuurlijk gaan wij hier ook meerdere distillaten proberen.

De kosten bedragen € 13,50 euro per persoon, minimaal 8 personen.

Rondleiding kleine GROEPEN (tot 8 personen)

In een rondleiding komt u te weten hoe het stookproces werkt. Wij laten u graag zien wat er allemaal bij komt kijken. Hoe werkt het vergistingsproces? Wat

De rondleiding is gebaseerd op het stookproces zoals wij onze producten maken. Wij starten met een stukje geschiedenis en gaan vervolgens naar de stookruimte. In de stookruimte leggen wij het proces vanaf het fruit tot het eindproduct uit. Welk basis materiaal voorhanden is, is mede afhankelijk van het seizoen. In september tot en met oktober zijn er meer appels dan in juni. Juni/juli is de tijd van kersen en andere vruchten. Tijdens de uitleg van het proces zullen wij tevens een ander product dan fruit uitleggen. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om iets te proeven (2 verschillende dranken).

De duur van de rondleiding is ca 30/45 minuten is ook een beetje afhankelijk van de aantal vragen.

De kosten bedragen € 9,95 euro per persoon, tot 8 personen.

Proeverij

Onze met passie gestookte dranken kunt u ook komen proeven. Maak kennis met de verschillende smaken en ontdek uw persoonlijke favoriet! Leer meer over de wijze waarop deze dranken gestookt en ontwikkeld zijn, en ervaar de fijne variaties die zorgvuldig tot stand zijn gekomen. Bij een proeverij maakt u kennis met 4 van onze eigen gestookte dranken en diverse hapjes uit eigen keuken.

De proeverijen zijn een gezellig uitje en erg leuk in combinatie met een rondleiding. 

De kosten bedragen € 17,50 per persoon, € 22,50 in combinatie met een rondleiding.

Zelf stoken

Big Stook
Bij de alcohol Factory is het mogelijk om jouw eigen Wisky, likeur, Gin of een andere alcoholisch drank te laten maken. Je mag hier zelf de ingrediënten voor aanleveren, maar die kunnen wij ook verzorgen. Van het stoken tot het bottelen. Natuurlijk mag je deel uitmaken van het proces. De minimale afnamen is 25 liter. Hierbij is een eigen logo mogelijk ( zelf aan te leveren). De kosten zijn afhankelijk van het gewenste product. Bij Gin geldt een minimale afname van 10 liter.

Small Stook
Wil je het ontdekken wat er te maken is van jouw eigen appels/peren of ander fruit is dit mogelijk bij onze Small Stook. Wij gaan samen met jou het hele brouwproces doorlopen en uiteindelijk jouw eigen drank maken. De hoeveelheid is afhankelijk van de gekozen ingredienten. Gin en Wisky zijn niet mogelijk. Andere Eau de Vies (bijvoorbeeld Calvados/kersen etc) wel.

Bierproeverij

Naast onze zelf gestookte dranken verkopen wij in onze slijterij meer dan 50 soorten bier. Het is ook mogelijk om een bierproeverij te boeken. Eventueel in combinatie met een rondleiding in de stokerij.

Bij de bierproeverij kan gekozen worden uit:

  • Een saison bier alcohol percentage tussen de 5 en 7%
  • Licht blond bier alcohol percentage rond de 6%
  • Donker bier
  • Krachtig blond,een bier met percentage van meer dan 7%
  • De afsluiter is een weizen bier

 

De kosten van onze bierproeverij met 5 bieren bedraagt 19,50 euro per persoon. Bij ieder biersoort is minimaal te kiezen uit drie verschillende bieren. De bierproeverij in combinatie met de rondleiding (tot 8 personen) bedraagt 28 euro per persoon.

WORKSHOP LIKEUR MAKEN

Bij de workshop likeur maken starten wij met een rondleiding door de stokerij. Maak kennis met het stookproces en leer meer over de dranken en hun smaak. Wij vertellen met passie hoe de alcohol gemaakt wordt en wat bijvoorbeeld het verschil is tussen een vodka en eigen gestookte alcohol. 

U kunt kiezen uit verschillende dranken om 1 likeur te maken die bij u wensen past, die u vervolgens mee naar huis kunt nemen. Om hiervoor de juiste likeur te kiezen die u lekker vindt zal u van te voren een aantal likeuren kunnen proeven. Vervolgens nemen wij u mee om uw eigen heerlijke likeur te stoken.

HET ALL-IN ARRANGEMENT

Maak kennis met onze producten op een unieke en smaakvolle manier in de vorm van een diner. Bij dit complete arrangement serveren wij een heerlijk drie gangen menu, waarin diverse producten uit onze stokerij zijn verwerkt. Bij iedere gang zijn er meerdere gerechten waar u uit kunt kiezen. 

Na het voorgerecht kunt u genieten van een rondleiding door de stokerij. Mochten er te veel deelnemers zijn, zullen wij dit verspreiden over de diverse gangen. 

De kosten bedragen € 34,50 euro per persoon.

Boekingen

Boek hier een rondleiding, proeverij of workshop, of vraag geheel vrijblijvend de exacte prijzen aan.
We helpen u graag verder en nemen zo snel mogelijk contact met u op. Speciale wensen? Laat het ons weten bij de opmerkingen. 

logo licht

Ben jij 18 jaar of ouder?

Wij verkopen alleen aan klanten van 18 jaar of ouder…