The Alcohol Factory is een authentieke stokerij zoals deze vroeger in ieder dorp voorkwam. Ons achterland of onze eigen tuin is onze leverancier van de beste ingrediënten om heerlijke Whiskey, gin of likeuren te maken. Onze roots en kennis in het fruit zorgt net voor dat extra wat de producten de juiste smaaksensatie geven.

Onze drang naar ontdekken zorgt voor nieuwe producten. Denk hierbij aan nieuwe smaken voor cocktails of jouw eigen Eau de Vie of misschien wel jouw eigen Whiskey.

Arnoud is de heerser van de stokerij. Met zijn adelaarsoog volgt hij het complete stookproces intensief. De gestookte dranken van deze lijn zijn vaak sterk van smaak, zowel in alcoholpercentage als in taste.

Louise zorgt voor de zachtere variant in onze stokerij. Haar keuzes worden vooral bepaald door specifieke smaken uit de Nederlandse en Franse keuken. Deze dranken zijn vaak van een minder hoog alcoholpercentage.  

Wie zijn wij?

Arno en Milou hebben al vele jaren het recreatiebedrijf Break Out Evenementen in Swalmen. In 2008 is daar Anni’s Stube bij gekomen. In de afgelopen jaren heeft deze Stube een vaste plek ingenomen in de Limburgse Samenleving. Anni’s Stube is vormgegeven zoals een stube dient te zijn; vele attributen die bij onze gasten vragen oproepen, koeienbellen die meer dan 150 jaar oud zijn, eigen bier en echte Oostenrijkse gerechten. Het enige dat hier in onze ogen nog ontbrak, was een assortiment zelf gestookte sterke dranken.

Op het huidige perceel van Break Out Evenementen heeft meer dan 60 jaar een boomgaard gestaan. Milou Fleuren is de dochter van de eigenaar van deze boomgaard. Er staan nog diverse oude fruitbomen (appel, peer en kers) op ons terrein, waar wij in onze stokerij goed gebruik van kunnen en gaan maken. Komende jaren gaan wij onze fruitboomgaard nog verder uitbreiden.

Onze passie voor eten en drank breiden wij verder uit in onze stokerij.

logo licht

Ben jij 18 jaar of ouder?

Wij verkopen alleen aan klanten van 18 jaar of ouder…