Whisky Proeverij

Vanaf 6 personen

Welkom in onze stokerij, waar we met liefde voor gedistilleerd al jarenlang whisky’s produceren. Graag nodigen we jullie uit voor een boeiende rondleiding door onze ambachtelijke faciliteit.

Leer hoe Wisky wordt gemaakt

Tijdens de rondleiding nemen we jullie mee door het fascinerende proces van het maken van whisky, van de selectie van de beste ingrediënten tot het verfijnde destillatieproces. Na de rondleiding staat een smaakvolle proeverij op het programma, waarbij jullie kunnen genieten van drie verschillende whisky’s, elk afkomstig van een andere stokerij. Ontdek de diversiteit in smaken en stijlen terwijl jullie genieten van het ambachtelijk vakmanschap.

Om de proeverij compleet te maken, serveren we ook heerlijke tapas hapjes die perfect passen bij de whiskyselectie. Het wordt een gezellige en smaakvolle ervaring die de wereld van whisky voor jullie opent.

Wij kijken ernaar uit om samen met jullie te proosten op deze unieke belevenis. Reserveer snel jullie plekje en laat je meenemen in de heerlijke wereld van gedistilleerd!

Na afloop bestaat ook de mogelijkheid om whisky te kopen. Hierbij hebben we als aanbod een geschenkverpakking van met drie buisjes met alle drie de whisky’s, 500 ml flessen en 700 ml flessen. Bij deelname aan de proeverij krijg je bij aankoop van een fles van 700 ml 10% korting.

Boekingen

Boek hier een rondleiding, proeverij of workshop, of vraag geheel vrijblijvend de exacte prijzen aan.
We helpen u graag verder en nemen zo snel mogelijk contact met u op. Speciale wensen? Laat het ons weten bij de opmerkingen. 

logo licht

Ben jij 18 jaar of ouder?

Wij verkopen alleen aan klanten van 18 jaar of ouder…