Rondleiding in stokerij (kleine groepen)

Tot 8 personen
Liever met meer personen? Kies dan voor een rondleiding voor grote groepen.

In een rondleiding komt u te weten hoe het stookproces werkt. Wij laten u graag zien wat er allemaal bij komt kijken. Hoe werkt het vergistingsproces?

De rondleiding

De rondleiding is gebaseerd op het stookproces zoals wij onze producten maken. Wij starten met een stukje geschiedenis en gaan vervolgens naar de stookruimte. In de stookruimte leggen wij het proces vanaf het fruit tot het eindproduct uit. Welk basis materiaal voorhanden is, is mede afhankelijk van het seizoen. In september tot en met oktober zijn er meer appels dan in juni. Juni/juli is de tijd van kersen en andere vruchten. Tijdens de uitleg van het proces zullen wij tevens een ander product dan fruit uitleggen. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om iets te proeven (2 verschillende dranken).

De duur van de rondleiding is ca. 1 uur, dit is ook een beetje afhankelijk van het aantal vragen.

Achteraf kan er nog worden nageborreld in ons restaurant Anni’s Stube waar alle distillaten en 60 soorten speciaal bier uiteraard ook geschonken worden!

Boekingen

Boek hier een rondleiding, proeverij of workshop, of vraag geheel vrijblijvend de exacte prijzen aan.
We helpen u graag verder en nemen zo snel mogelijk contact met u op. Speciale wensen? Laat het ons weten bij de opmerkingen. 

logo licht

Ben jij 18 jaar of ouder?

Wij verkopen alleen aan klanten van 18 jaar of ouder…